Lorem ipsum dolor amet, modus intellegebat duo dolorum graecis

Sledujte nás

Vyhľadať

  /  PR   /  Ako je to naozaj?

Ako je to naozaj?

Zakladateľka We Care centra Alenka Ravaszová a MUDr. Kamil Száz, odborný garant We care poskytli rozhovor do júlového vydania HN Magazínu, pravidelnej piatkovej prílohy Hospodárskych novín. V rubrike Ako je to naozaj prezradili aj to, ako sa zoznámili a čo ich spája v práci aj v súkromí.

PRÁCA A SPOLOČNÝ PROJEKT

Alenka: Máme spolu projekt We Care centrum, kde sa venujeme deťom do jedného roka. Bol to môj vysnený projekt, s ktorým si mi veľmi pomohol a vložil sa do toho po každej stránke. V práci dbám na to estetické, marketing, PR, ty si na čísla. Predtým som pracovala v pôrodnici, kde som sa venovala novorodencom, tam sa to vo mne prebudilo. Chcela som sa im venovať viac a aj inou formou.

Kamil: Ja pracujem v NÚDCH na urgente aj v pediatrickej ambulancii, ale ešte som nevidel, aby sa tak niekto zmenil, keď chytí do ruky dieťa (úsmev). Si vtedy úplne iná, miluješ všetky deti a najviac bábätká, ktoré mám rád aj ja. U teba aj v práci prevládajú emócie a srdce a ja na všetko idem skôr s chladnejšou hlavou.

Alenka: Dopĺňame sa.

Kamil: A veľmi veľa rozprávame. Kuchyňa je naším miestom, kde sa striedame pri varení, druhý sedí a rozprávame sa dlho do noci, ale často varíme spolu.

Post a Comment