Lorem ipsum dolor amet, modus intellegebat duo dolorum graecis

Sledujte nás

Vyhľadať

  /  PR   /  Alenka Ravaszová a jej biznis deň

Alenka Ravaszová a jej biznis deň

V septembrovom vydaní HN Magazínu, pravidelnej piatkovej prílohy Hospodárskych novín, prezradila zakladateľka a majiteľka We Care centra Alenka Ravaszová, ako vyzerá jej pracovný deň.

Ak stíham, idem si ráno zabehať, potom rýchla sprcha a vyrážam za mojimi malými klientmi a ich mamičkami do centra.

Najväčšie výzvy a najdôležitejšie rozhodnutia sa u mňa vždy udiali ráno. Zásadné rozhodnutia neodkladám na poobedie alebo večer. Keďže som ranný typ, doobeda mám energiu, drive a čistú hlavu. Všetky dobré nápady u mňa prichádzajú ráno, tak viem, že to musím využiť. Najväčšou výzvou a zároveň rozhodnutím pre mňa bolo pustiť sa po rokoch práce v pôrodnici do vlastného podnikania.

Mojim malým klientom a rodičom sa venujem s radosťou, moja práca ma napĺňa a dobíja mi baterky.

Naše centrum prináša originálny koncept s benefitmi pre celú rodinu, takže sa o ňom usilujeme dať vedieť budúcim rodičom, ale aj párom, ktoré už majú svoje bábätko doma.

Pred spaním si dám krátky rozhovor sama so sebou, čo sa mi podarilo a čo som mohla urobiť lepšie. Snažím sa zachovávať si open mind, myslieť pozitívne a nezabúdať na vďačnosť. Pri posteli nesmie chýbať pohár vody a levanduľová vôňa na vankúši.

Mojou najobľúbenejšou časťou dňa sú návštevy rodičov s bábätkami. Osobný kontakt, keď môžem zažívať bezprostredné reakcie bábätka, ale aj maminky počas kúpania či masáže. Alebo silné momenty, keď sa nám spoločne s mamičkou podarí rozbehnúť dojčenie – to je to, čo ma v mojej práci skutočne napĺňa, keď vidím, že to celé má zmysel.

Post a Comment